Algemene voorwaarden

Suggesties

Heeft u suggesties voor ons zodat wij u beter van dienst kunnen zijn? Zijn er onduidelijkheden op de website of mist u artikelen op de website waarvan u vind dat wij ze in ons assortiment moeten opnemen? Laat het ons weten!

Mail naar: info@mobilecarsolutions.be

Wij vinden service erg belangrijk en luisteren daarom ook goed naar de wensen van onze klanten!

 

Klachten

Heeft u klachten over een product of onze service? Wij hopen van niet! Service staat bij ons hoog aangeschreven. Wij proberen u dan ook zo goed mogelijk van dienst te zijn en te ondersteunen.

Mocht u toch klachten hebben laat ons dit dan weten per mail: info@mobilecarsolutions.be

Wij zullen deze binnen 72 uur in behandeling nemen en binnen twee weken met een antwoord of oplossing komen. Mocht u het niet eens zijn met de afhandeling of oplossing dan heeft u de mogelijkheid om dit bij MCS neer te leggen.

 

Uitzondering van ruilen of retourneren

U kunt alleen artikelen ruilen of retour sturen indien:

-       ze binnen 7 dagen na aankoop zijn (retouren)

-       de verpakking intact is.

-       het artikel niet gebruikt is.

-       het artikel niet beschadigd is.

 

Heeft u vragen over de mogelijkheid tot ruilen van uw artikel? Neem dan contact op met ons. Dit kan telefonisch op het nr 0477/62.16.71 of per mail: info@mobilecarsolutions.be

 

Kosten ruilen & retourneren

De kosten die u maakt voor het retour sturen van artikelen naar MCS zijn voor uw rekening.

 

Retour adres

U kunt uw artikel die u wilt ruilen of retourneren verzenden naar:

Mobile Car Solutions

t.a.v: Ruilen & Retourneren

Kleine Amer 92

2870 Puurs

 

U dient uw aankoopnota toe te voegen en een volledige klachtomschrijving.

U dient uw retour zending gefrankeerd aan ons te verzenden. Wij nemen geen ongefrankeerde zendingen aan.

 

 

Algemeen
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten met Mobile Car Solutions. Er kan slechts van worden afgeweken na schriftelijke overeenkomst Mobile Car Solutions. Zowel MCS als de klant erkent elektronische communicatie en zullen de geldigheid of het juridische effect daarvan niet ontzeggen vanwege het enkele feit dat de communicatie elektronisch is.

Ruilen
Mocht een artikel defect of niet juist zijn direct bij ontvangst, dan kunt u deze binnen 7 dagen aan ons retourneren. Alleen in deze gevallen kunnen wij het beschadigde of niet functionerende product inruilen tegen een nieuw product. In alle andere gevallen kan het product niet geruild worden.Onderdelen zoals gps antenne's/frames/kabeltjes/interface adapter die speciaal besteld zijn nemen wij niet retour.

Procedure bij klacht na 7 dagen
U kunt langskomen in Puurs met het product of het versturen. Wij bekijken samen met u de storing. Indien reparatie nodig is, gaat het product naar de reparatieservice van de desbetreffende fabrikant. Reparatie duurt in de regel 3 - 5 weken. U kunt het product weer afhalen bij ons zodra het gerepareerd is. Wij stellen u op de hoogte zodra wij het gerepareerde product retour hebben ontvangen van de fabrikant.

Prijzen & verzendkosten
Alle prijzen zijn consumentenprijzen in Euro's inclusief de voor in Belgie geldende wettelijk 21% BTW tarief. MCS berekent verzendkosten over de goederen, welke afhankelijk is van het gewicht. Alle genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van type fouten.Bij MCS kunt u kiezen tussen envelop of basis verzending, envelop verzendingen
is op eigen risico en worden niet vergoedt bij het zoek raken.

Betaalwijze & Leveringsvoorwaarden 
MCS hanteert meerdere betaalmogelijkheden. Vooruitbetaling op bankrekening, Ideal, Paypal en betaling aan de postbode (Rembours). Bij een bestelling ontvangt u onmiddellijk per e-mail een automatisch aangemaakte orderbevestiging op de door u opgegeven e-mailadres, tevens is dit de factuur van uw bestelling.

Garantie

Op alle producten zit (fabrieks) garantie de lengte van de garantie is afhankelijk van het product. .
Zonder aankoopbon vervalt de garantie.Wanneer u een product wilt terugsturen dient u eerst contact op te nemen met mobilecarsolutions@telenet.be vermeldt a.u.b het factuur nummer.
Op producten van MCS zit 12 maanden fabrieksgarantie.

Er kan geen sprake zijn van garantie in de volgende gevallen: 
indien de slijtage als normaal kan worden beschouwd;
indien er veranderingen in of aan het product zijn aangebracht, waaronder begrepen reparaties die niet met toestemming van MCS of de fabrikant zijn verricht;
indien de originele factuur niet kan worden overgelegd, is gewijzigd of onleesbaar gemaakt;
Bij doorverkoop van de producten aan derden.
indien gebreken het gevolg zijn van niet met de bestemming corresponderend of onoordeelkundig gebruik;
indien beschadiging is ontstaan door opzet, grove onachtzaamheid of nalatig onderhoud.

Betaling
Volgens de Europese regelgeving is een koop, gesloten via elektronische weg (lees: Internet), een rechtsgeldige koopovereenkomst, waarop een betaling dient te volgen. De koopovereenkomst kan slechts worden ontbonden indien de klant binnen 7 werkdagen na de elektronische opdracht via e-mail aan verkoper te kennen geeft, de koopovereenkomst te willen ontbinden.

Aansprakelijkheid
De kleuren van de getoonde producten proberen wij zo nauwkeurig mogelijk te presenteren. Echter doordat de kleur instelling en mogelijkheden van je beeldscherm, de lichtval, het soort beeldscherm kunnen afwijken, kunnen wij de kleur niet voor 100% garanderen. Bij twijfel e-mail ons met je vragen. Wij zullen onze uiterste best doen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden


Privacy beleid
Wij vinden de privacy van onze klanten zeer belangrijk, daarom gebruiken wij uw persoonsgegevens alleen voor het uitvoeren van de overeenkomst, risicobeheer en marketing doeleinden. Deze gegevens worden niet verstrekt aan niet met MCS verbonden derden. Gegevens die uw persoonlijke levenssfeer aantasten worden aan geen enkele derden verstrekt. Het bewaren van uw persoonsgegevens stelt ons in staat om u op de hoogte te houden van voor u interessante zaken.